Buss og tog?
Kommer du med buss til togstasjonen og skal videre med tog finner du lenker til togtider under domenet eTog.no.

Tromsø
ledigejobber.net

Ledige jobber Tromsø

Her finner du ledige jobber i Tromsø.
ledigejobber.net

.
Bodø
Harstad
Lofoten
Nord-Norge
Nord-Troms
Nordland
Troms
Tromsø
.

Avinor

picAvinor eier og driver 46 flyplasser i Norge. Her er en oversikt over hvilke stillinger som for tiden er ledige.

Ernst & Young - ledige stillinger

"Våren 2002 gikk Arthur Andersen & Co. og Ernst & Young AS sammen, og Norges største revisjonsfirma ble etablert..." - Ernst og Young har kontorer spredt over nesten hele Norge.

finn.no - Tromsø

picLedige stillinger i Tromsø annonsert på finn.no.
.
.

Jekta storsenter

Ledige stillinger på Jekta i Tromsø, annonsert på jekta.no. Jekta er det største kjøpesenteret i Nord-Norge. Offisielt navn ser ut til å være Jekta Storsenter.

jobbnorge.no - Tromsø

Ledig jobber i Tromsø annonsert på jobbnorge.no, som reklamerer med å være " leverandør av annonserings- og rekrutteringstjenester til privat og offentlig sektor". UNN, Universitetet i Tromsø og Troms fylkeskommune annonserer her.

KarriereStart.no - Tromsø

Oversikt over ledige jobber i Tromsø annonsert på karrierestart.no.

Kriminalomsorgen

Ledige stillinger i kriminalomsorgen. Her finner du oversikt over ledige stillinger i bl.a. fengsler, forvarings- og sikringsanstalter og i Kriminalomsorgsavdelingen i Justisdepartementet.

Tannhelsesekretær

"Som tannhelsesekretær kan du arbeide i den offentlig og privat tannhelsetjeneste, ved de odontologiske fakultetene i Oslo, Bergen og Tromsø."

Troms Kraft

"Ønsker du å være del av et inspirerende og utfordrende arbeidsmiljø der din kompetanse blir verdsatt? Da er Troms Kraft stedet for deg. Vi er stadig på utkikk etter dyktige medarbeidere som ønsker å jobbe hos oss."

Tromsø kommune

Lyst å jobbe i Tromsø kommune? Her finner du info om ledige stillinger i "bedriften" Tromsø kommune. ledige-jobber.no presenterer.

UiT Norges arktiske universitet

Oversikt over ledige stillinger ved Universitetet i Tromsø. Universitetet i Tromsø kunngjør sine vitenskapelige og teknisk/administrative stillinger i rekrutteringsportalen jobbnorge.no.

UNN

Velkommen til å jobbe på Universitetssykehuset Nord-Norge. UNN har sykehus og avdelinger bl.a. i Tromsø, Harstad og Narvik.

Varner

Ønsker du jobb i motekjedene Bik Bok, Carlings, Cubus, Dressmann, Volt eller Levis Store finner du info her.

Om tjenesten - Om personvern
Nord-Troms Web © 1999-2024